Зазвучала тихо і
бездумно
Беззмістовна музика
вітрів.
Розпочати
радісно чи сумно
Вслід за нею нині мені спів?
Стало менше
сили, і бажання
Сподівань
співучості пройшло.
Важко бути
першим, а останнім
Навкруги
згубилося число.
Сумувати я
причин не маю,
Та нема й для
радощів підстав –
Віднедавна хата
моя скраю
Остогидлих ігрищ
і забав!..
24.06.12.
|