Наша ціль – не ілюзії марево, І не син, не посаджене дерево, Що мов рунами в людях записані, І церковним христом приколисані. Ціль –душа наша, в силі і мудрості, Дана Богом в дарунок ще з юності. Всіх єднає метою єдиною - Жити мирно і бути людиною. Повертаємось в Дім уже зрілими, Хоч з думками від зла підозрілими, Що частенько відводять від істини, Де шляхи пролягають до «пристані». А Він шле нам епохи із виміром, Обдаровує нас вільним вибором… І, любов’ю усіх зігріваючи Жде, як Батько, тихенько зітхаючи…
Дуже правильно! Я теж вважаю,що людина повинна сама спілкуватися з Творцем. Як Авраам, Мойсей і для цього їй не потрібні ніякі посередники в вигляді церкви, адептів і т.п. Посередники тільки віддаляють людину від першоджерела.
Мудрий вірш,пані Катерино. Для встановлення зв'язку з Богом не потрібні посередники.Душа-ось портал,через який ми спілкуємось з Вищими Силами.Тому важливо берегти чистоту душі,а забруднивши,наводити в ній лад щирим каяттям.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")