Пані Катерино, Ваш вірш однозначно гідний уваги. Такий уже щемний, непідробно сердечний, ніжний, а до того ще й стрункий, мелодійний. Якби покласти слова на музику, вийшла б, напевно, дуже мила й душевна пісня. Але оце "кров - любов"... Це ж, можна сказати, символ антиоригінальності в поезії! Класична графоманська рима. Навіть спостерігала її на одному літературному сайті як запропоновану в конкурсі на вірші такого плану. Може, не треба їй тут бути? Але то Вам вирішувати, ясна річ. В останньому катрені кома після "як" не потрібна, після "береже" - також. А ось перед "сину" має бути обов'язково. Вірш сподобався. Пишіть таке файне й надалі.
Гарний, душевний і щирий вірш, пані Катерино! У кожному рядочку ота любов материнська, той щемний біль і тривога за рідну кровиночку моляться. Дай Боже, аби молитви були почуті, адже це найщиріший, найсильніший оберіг для наших дітей.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")