Постійно людоньки брехали і різні наклепи писали, війну Велику Вітчизняну- не прийняли за Божу кару.
Кросвордами брехня між люду, мукою сіється Іуда і в'ються, в'ються ті етюди- від Бога не втечем нікуди.
А правдолюди між рядами, все б'ються з сірими думками, народ не хоче їх сприймати, Земля для них - це ноша й грати.
|