Я не малюю вже ілюзій, що всі хороші будуть друзі і можна перекрасить світ- у біле, або дивоцвіт.
Я не малюю вже ілюзій, що на Землі добро у руслі, завжди перемагає зло і все життя не бите скло.
Давно пилина ця упала, по- різному життя сприймала, але із хаосу буття, щось гарне вирву для життя......
|