Прошу вірш не коментувати
Плететься біле й чорне, по всій Землі великій і щастя в серце горнем- від горя нерви збиті.
Біжать по трасі долі, добро і зло у людях, брехня і правда знову, зливаються повсюду.
Мабуть і рай, і пекло, на Землю поселили, бо радість вся безмежна, а труднощі, як злива.
Красу гойдає вітер, де квіти розцвітають і щастя в когось світить, а десь - печаль вже знають...
|