Всім ангел не підставить крило, а тільки тим, що заслуговують...Кожному по заслузі, а ми округляємо всіх в одне ціле.....Щоб змінити , треба , щоб гріхи зникли, а вони одні і ті ж, тож все буде повторюватися, як по спіралі.....Закон суспільства....
Я з Вами,п.Ірино, погоджуюсь, що тільки кожному окремо і по заслузі, але річ тут не іде про особистості, а загалом про землю і хочемо ми того чи ні, ми з нею - одне ціле. Знаєте, дехто каже, що закони сворюють для того, щоб їх нарушати і потім, закони суспільства складаються самим суспільством, які часто розходяться із законами Божими, може, якраз прийшов час, щоб порушити ті суспільні закони і неординарними діями вирватися із того порочного кола, і почати виконувати закони Божі, але для цього щонайменше треба перестати думати старими стандартами. Дякую за цікавий коментар.
Виходячи із канонів Всесвіту, пізно ніколи не буває, бо кожен має свободу вибору і який собі вибере шлях, таким і піде, і для всіх знайдеться місце.Дякую!
ЯК БИ КОЖЕН ІЗ НАС РОБИВ ДЛЯ ЗЕМЛІ ТОЙ МІНІМУМ,ЩО ВІД НЬОГО ЗАЛЕЖИТЬ, АЛЕ РОБИВ І "НА СОВІСТЬ", СИТУАЦІЯ БУЛА Б ІНШОЮ. ЩЕ МОЖНА БАГАТО ЗМІНИТИ. ГОЛОВНЕ-БАЖАННЯ. ГАРНИЙ КЛИЧ,ПАНІ КАТЕРИНО.
П.Катрусю,дуже гарний вірш.Ви підняли наболівшу тему,але ж про це треба говорити,про це треба писати,бо це наше покликання- словом боротися з усіма негараздами,бо словом можна-врятувати,можна - вбити.
П.Катерино, гарний вірш. Це заклик, гімн - вірний і справедливий.Недарма сказано, що в єдності наша сила.Повністю вас підтримую.Знаєте, часто спостерігаю картину, коли і старі і малі викидають сміття через віконця автомобіля, чи просто йдучи по вулиці.Ось з чого треба починати, ось звідки треба стягувати штрафи.Про що мова, якщо ми досі не навчили своїх дітей елементарного і багато батьків нічого поганого в цьому не бачать. На мою думку це катастрофа і такий народ не заслуговує на щастя.Кричати хочеться- люди, прозрійте, навчіться і навчіть дітей з малого, а тоді вже чогось просіть .
Що я і роблю у своїх віршах, але цього замало, треба ще бути активною, хоч би на відстані витягнутої руки...Повністю підтримую Ваші золоті слова...Дуже дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")