Правду нам завжди розрізають: історія подається не в повному обсязі, а потім прибрехується, новини, теж видають порціями... А відповіді на мої питання ніхто не зможе дати однозначно: Чи стане ворог другом? - не завжди.Або стане на певний період, коли збігаються спільні інтереси.. Хто буде Ваший ближній завтра? - теж ніхто не знає.Доречі в Біблії не має слова" друг!, там є тільки слово ближній, ворог.....А ми, люди, придумали собі дружбу" велику" і вірші про це складаємо.....Хоча, і друг може стати вором.... Чи може людина все змінити у своєму житті? -Не кожна це зможе...Часто люди списують на долю, або хрест, який несуть в житті... Чи можна не кохати?-можна не кохати, хто як забажає.... То ж одназначних і єдиних відповідей у цих питаннях немає.... Дяую за комет і наснаги Вам, пані Катерино.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")