Заздрість,кажуть ,не буває біла, А лиш чорна,жадібна і зла. Та мені повірити не сила, Щоб вона у всіх така була.
Ближній теж зі мною порадіє, Прийде щасття днина осяйна. Радістю надія пломеніє, Що нестиму в людство світло я.
Заздрить буду тільки променисто, Позитивом чернь всю розтрощу. Заздрите якщо,то заздріть чисто. Не несіть при цьОму зла косу.
|