Так дивно, в цьому році, тумани стеляться густі, зима вже на півкроці, стоїть так близько до весни.
Так дивно, різні люди, все бачать тільки лиш своє, а споглядати мусять, не там де все життя іде.
Так дивно, коли брешуть, то істину шукають всі, а правду десь почують, то на роки забуті дні.
|