Дуже гарно,п.Наталю! Чуттєво аж за серце хапає... Маю маленьку підказку." Очі коли" - очі виколи. А рядок "І стали ясні для мене сліди," краще читається так: Й для мене стали ясними сліди. З повагою.
Я сподівалася , Катрусю, що ви мені зможете підказати, як поправити оті "хоч очі коли". Я міняла це декілька разів. Оригінально було чудово для ритму- "очі хоч коли." Та зупинив мене збіг голосних- о о. Нажаль і ваша підказка шкульгає ,бо треба буде читати -виколИ. От і далі думаю , як поправити? Друга поправка- приймаю з вдячністю! Цюм! Сердечно дякую за одобрення!
Пані Наталю, дай Боже вам відчувати таку підтримку усі свої роки. Гарно.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")