"За вбивство вбивцю судять завжди, А не сокиру, не ножа." Дуже правдиві слова! Болючу тему розкриває Ваш вірш і на сьогоднішній день дуже актуальну. Погоджуюся з Вами, що розруха не деінде , як в наших головах.
Давно думала про те, чому забороняють сіяти мак, замість того, щоб створити умови для успішної боротьби з проблемою наркоманії. Дуже люблю пироги з маком і сподіваюся, що слова "росте мак на городі" не загубляться в історії. Добре, що підняли цю проблему у вірші, бо художнім словом швидше можна достукатися до молодих сердець, ніж нотаціями.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")