Багатьом болить,плачуть матері дітей і дорослих і малих. Кожен день чекаємо радісну (хочби маленьку звістку),а її немає,тому і пишемо ,щоб якось втамувати біль ...
Як не прикро, але люди заслуговують цю війну...Вони , своїми гріхами, призвели до того становища, що існує....Ви, пані Катерино, запитаєте: А чому наш українький народ втрачає людей?......За все буде розплата, а розплачуються найкращі....Сатані потрібні жертви....Жаль....
Філософствуєте все,п.Ірино... так, з тієї точки зору, що заслуговуємо- те й отримуємо, але хочеться кращого...Не питатиму я Вас чому?, бо я добре розумію ХТО, а те, що безплатний сир тільки у мишоловці, напевне, знають усі... Дякую!
"А дощ пере зелені віти" - це так мило в мирному житті. Де ж ти, мир? Хочеться запитати про це наших тупоголових, інакше й не скажеш, політиків, котрі прогавили його ще за перших ознак майбутньої біди, а тепер і далі гризуться за крісла, привілеї, гроші та посади під звуки канонади відлітаючих солдатських душ.
Можливо Ви маєте рацію і я би Вас підтримала, бо теж маю до них питання, але якби не бачила ті палки, що їм всталяють, як чужі, так і свої ж...Скласти порядний уряд - не така вже й проста справа, а тут ще й сусід зі своїми "добрими намірами". Скажу Вам, що розпалити багаття - набагато легше, ніж його загасити. Сподіваюсь, що здоровий глузд переможе. Щиро дякую!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")