Падає сніг, падає сніг, падає сніг,
Гинуть під ним знаки моїх давніх доріг,
Та не спинюсь, у заметіль далі піду,
Свіжі сліди в білім снігу знов прокладу.
Знову зима, знову зима, знову зима,
Краплі тепла між холодів серцю нема,
Тож я сходжу в гай із думок, спогадів гай,
Там бо на хмиз, хмиз для багать, завжди врожай.
Стогне мороз, стогне мороз, стогне мороз,
Змерзла душа, мов те пташа між голих лоз,
Я ж бо пташа в руки візьму, хай відтає,
Змерзла душа - значить, вона в мене ще є.
Віє буран, віє буран, віє буран,
Всеньке життя кутає в свій білий туман,
Тож буду йти проти вітрів я з небуття,
Віє буран - отже, в нас є стимул життя.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")