Усе в житті ,до точності, повторне,
Прийшов на світ, в кінці земля пригорне,
І те, що ти чинив піде з тобою,
А що здобув ,залишиш тут для гною!
Коли ж на суд ти станеш перед Богом,
Що заслужив,туди й піде дорога,
Ні золото ні срібло не поможе,
Воно ніщо і Богові не гоже!
І це не відкриття , що земля кругла,
Байдуже все , ми наповняєм кубла!
А прийде час, земля таки пригорне.
Усе в житті ,до точності , повторне!
|