Дуже хороша задумка: бажання і доля. Назва має визначати ідею вірша мова насправді йдеться не про листочки. "Що на долі судилось синочку" - тут тавтологія, бо доля, судьба - синоніми. може: Що на долі прийдеться синочку . У четвертому катрені ліпше зіслатися на Долю, Фортуну, тощо бо тут має ніби іронічне ставлення до Бога. Це моя думка. Автору завжди видніше. Бажаю успіху!
Дякую за допомогу, пане Петре, але вірш без заголовка, то просто перша строчка вірша. А щодо Господа, то в світлі останніх подій я починаю сумніватися у вірі. І це - найстрашніше для мене. Замінила деякі строчки. Не впевнена, що так точніше висловила думку щодо долі людей.
Хай дає БОГ розуму всім нашим дітям ,щоб могли кращу дорогу розпізнати в житті..Чим краща доля у дітей , тим спокійніше життя у батьків...Вірш розкриває почуття..Читаючи ці рядки .,,розумію хвилювання своєї матусі..Дякую Вам за це..
Кожна мати у Бога молить кращої долі для своєї дитини, але Господь вирішує по своєму.Інколи, він неслухняним дімям дає кращу ніж слухняним. А хіба ми, батьки не так поступаємо, коли неслухняни даємо більше тепла чим слухняним дітям?...
Дякую всім, хто завітав на мою сторінку. Замінила деякі строчки, що стосувалися впливу Господа на життя людей.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")