Вночі перекрутив чаклун годинник,
Та не години, а цілі роки,
В душі я залишилася дитина,
А в зеркалі, усе до навпаки!
Рокам забракло, мабуть, матер`ялу,
І стали вишивати на лиці,
Усі прожиті темпом серіали ,
Врізбили ,ввіковічнили митці.
Питають друзі, чом тобі не спиться ?
Ти не журись, дай вип`єм “на коня”!
А я кажу- нехай ще кінь пасеться,
Бо бач ,як мчиться молодість моя!
|