Догоряє життя,
Лишень чути виття,
В димарі пошматований вітер,
Він ,як злодій нічний,
Краде сон золотий,
То куди ж тебе вітре подіти.
Майже згасла весна,
Я з думками одна,
Вже зима у душі завиває,
Лишень тепла рука,
Це розрада одна,
Ми ще разом, від цього тепліє.
Стукнув хтось у вікно,
Подає нам вино,
Хтось вдягнув почорнілу вже свиту,
Не впускай, це брехня,
Не для нас ця гульна,
Тризна наша на цьому ще світі!
|