В житті я прагну ідеалу ; Щоб світлом дихати в душі , Вливати в серце новий день , Дивитися в бездоння вічне Бути початком на Землі . Та доки досі я маленький , Тому сіренький на землі , Для ідеалу … і тихенький . Оплакую слова у сні , Шукаю мир я у людині , І прагну серця від людей , Найкращу долю Україні , Для слів краси своїх пісень , Ів-анн Львівський .Бібрка. 01.03.2015.
Ідеал - річ недосяжна, хоча можна прагнути до нього, якщо більше робити нічого. Як на мене, то краще вже змиритись з цим і сприймати себе таким, як є.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")