Посмішка щира напрочуд, Розмова, ніби вітер, тиха…
Посмішка щира напрочуд,
Розмова, ніби вітер, тиха…
Вас певно любить різний люд?
Та бережіться лиха…
Довіра – добре почуття,
Хай буде завше в серці Вашім,
Бо пролетять земні літа
І дно проглянеться у чаші…
І вчинки промайнуть в душі,
Як з кінофільму епізоди,
Назад немає вороття,
Хоч не даєм на цеє згоди…
А Вам відкриють небеса
Свій тихий шлях за сині зорі,
Тут – лише біль, а там – краса-
Літайте по небеснім морі!
Господь освітить Вам шляхи,
І подарує озаріння!
Щось тут навчилися, змогли,
А в небесах прийде уміння!
Не бійтеся, просто живіть…
І покохайте до загину!
В Господньому вінку суцвіть
Вашій душі не буде спину!
26.05.2015
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")