Людина людину по достоїнству не може оцінити,
бо їй заважають особисті амбіції.
І. Пшиченко.
Хто почує крик душі?
- Хіба люди зможуть?
Хто відчує чужий біль?
- Якщо грішний кожен.
У гріховності сумній,
розпізнати важко,-
істину у суєті
і красу, як казку....
Це дуже об'ємне філософське питання. Люди всі різні; хто й не відчує чужого болю, хтось не зрозуміє, хтось навіть образить, але в більшості своїй люди добрі, позитивні, чуйні. Якщо люди вже такі монстри, як Ви малюєте, то як вони вживаються і виживають при всіх нестатках, кривдах і війнах вже мільйони літ. "грішен"- грішний.
Ніхто до кінця не може знати чужий біль, - тільки Бог зможе. Ви , пані Катерино, розумієте чужу душу, чи може бачите її? І ніхто не може знати думки людські. Тому, людина людину не може правильно оцінити. А от осуджувати, так запросто. Ви маєте рацію, що ми виживаємо, а треба жити....Дякую за коментар.
досить песимістично. грішні всі. але хтось боїться. хтось - ні. тяжко. болить. але таке життя. кожному доведеться заплатити за своє... такий хрест чи карма.
Погоджуюся, пане Вікторе, що всі грішні. Але ж я про те, що не можете Ви розгледіти людську душу чи зрозуміти біль людський...... Дякую, що завітали...
Життєва істинна.Всім байдуже, коли печаль чи біль гризуть чиюсь пресвітлу, ніжну душу.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")