Люба моя, Оксаночко, це у Вашому віці ще хочеться вірити в диво, а в моєму, людина точно знає, що його нема, але надія не залишає нас до самої смерті. Дякую, що читаєте і коментуєте!
Неначе тисками стиснуло душу, Так боляче все це читати...
***Самотність дуже важко переносити. Як я Вас розумію! Та змінити, на жаль, нічого не можна. Як правильно і точно Ви висловили свої думки. Терпіння Вам, п. Катерино. Як добре, що Ви пишете вірші! Це Ваш порятунок. З повагою!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")