Виживай, як можеш Виживай, як можеш Думай лише про успіх І роби, як знаєш Щоб відноситись до кращих Проковтни той біль, Що зневагою зоветься Дати відсічі не смій Все одно назад вернеться І якщо людина чесна То ніколи у житті - Не зневажить слова «правда» Не покине біді. Бо коли навколо лиш зневага, Лиш сліпа та заздрість. Де візьметься та повага? Як повірити у чесність???
|