Воно й не драма, пані Катарино, а історія щастя одного знайомого, котрий через роки здибав давнє кохання і зміг його повернути в життя. Історія давня, бо та родина живе вже досить давно і досить славно. І різниця у віці в десять років у тих людей нині вже якось і не сприймається, як різниця. Але історія є історія, котра й вилилася раптом у вірш. Отак воно буває, Ліна Костенко дуже й дуже точно підмітила основну рису поезії.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")