Stodolia
Усе давно, було повторенням сьогодні ,
З безодні виглядає день , дарує перші сходи ,
Із ніг знімає смерть й не надягне кайдани
Дає мету життя , надії , та не пяні …
Що було , це вже є , повтореннями нині
Не купиш й не продаш життя своє у магазині ,
Любов планує світ , розрадами у очі
Хоча приходить сон війною серед ночі .
Усе що було є , повтореннями завжди
Було колись і є тепер – майбутнє в нас украли ,
В нас прапор волі є , на вітер не кидайте
На зло ,своє життя , прошу , не витрачайте .
|