не йду попереду життя ?! -
веду життя я за собою !
добром - словами у серця
приходжу з миром , не з війною .
без значень решта у житті ;
коли душа гудить вже тьмою -
стають на світі темні дні
і ходять люди вже ганьбою .
як золото твоє на трон
і ти собі жнива збираєш -
то смертю вже стає закон
і ти про вічність забуваєш .
на світі Бог - добро , любов !
яка дає зерно на ниві ,
життя стає тоді - закон
любовю люди особливі .
написано року 2016
дня тринадцятого місяця пятого
|