життя принесенням живе
радіє те ,що може жити ,
в тобі , в мені , в природі днів
що вчить усіх - життям любити !
примнож усе добром в собі
ділами вчися йти до серця
примирення життя в душі
добро ніяк не можна стерти .
усе залишиться в тобі
на світі зло крикливо вперте
та головне - завжди в душі
роби добро , хоч може й вперше .
написано року 2016
дня чотирнадцятого місяця пятого
|