Не думай, що брехня – це, лиш погане слово. То, ще й знецінення… І тут не випадково Смішок, що виведе особу з рівноваги, І погляд підведе до болю, і зневаги… Приниження впаде, як камінь, в твою душу І потрясе, як виспілу з дощами грушу, Вронивши долу струджені, робочі руки Від несподіванки, утоми і розпуки. Обман встромляє ніж у чисте твоє серце І брехуна ти бачиш, наче тільки вперше, Хоч так давно уже збігалися дороги І разом йшли без страху, і перестороги, Та ця тобі хвилина іскру в очі точе І серце у груднині розірватись хоче… Часи мовчання, що розтягнуться у вічність, В словах пробачення утратять всю логічність. Із ніг збива людину відкрита маячня… От, що умисна робить чи, навіть, ні - брехня.
Зараз нещирість розрослася в людях, Брехня злітає з усмішки "ласкаво", А ти це розумієш,бачиш І хочеться сказати брехуневі:"БРАВО!" Збагатьма відпало бажання спілкуватися, саме з цієї причини.
У нас кажуть- брехнею світ обійдеш, але назад не вернешся. Рано-чи -пізно шило з мішка вилізе. То ж варто перевіряти все почуте, перед тим як впускаєш в душу! Мудро, Катрусю!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")