мерзенний той спокій
де без роботи
слово не сіє життя
для світів -
люди без людства
тиранами стали
ніби зерно
як пісок без води .
тихо і ніжно
плачуть вже квіти
вмерли без радості
щастя й краси .
люди погинули
війни й розрухи
бо вже немає спасіння з журби ...
написано року 2016
дня вісімнадцятого місяця шостого
|