Потоптані квіти – цвітуть,
Подряпини є на перлѝнах,
Отрута, то ліки, мабуть,
Багатий- не значить світлѝна.
Бажання руйнують тіла,
А гроші ростуть де терпіння,
Гріхи доженуть- не тікай,
Таланти, то Боже коріння.
Почнеться недуга з журби,
Не кинеш зерно- не зі̀йде,
Добрно потайнѐ – скарби,
Які не зникають безслідно.
2017 рік. Пшиченко Ірина
|