усе - просте ...
та спутане минуле
в душі лежить
ніби трава ;
та пахне сіном вже
наступний день .
ніби сніги
все в холоді лежить ,
хоча ще сонце
добром пече ,
то ж не гніви
своє майбутнє .
я ж хочу обійняти
лише світлий день ,
а не розсіяне минуле ...
написано року 2016
дня вісімнадцятого місяця шостого
|