я сів на стежці притомившись
підняв листок і вклав в блокнот
посеред слів дерев блукаю
вивчаючи життя урок.
листок говорить словом істин
тому вивчаю суть дерев
природи чистої основу
і сонця щиро-теплий день .
куди ведуть стежки щомиті
посеред трав коріння днів
чому сльозами щастя вмиті
вони без нас ... я зрозумів...
написано року 2016
дня четвертого місяця сьомого
|