пита ...ння ...
для чого смерть і біль
любов і гріх , для чого ?
чи треба нам усім
у серці стільки злого
скажіть мені , скажіть -
для чого смерть і біль ?
пита ...ння ...
скажіть мені , скажіть
що на землі опора
як далі жити нам
навколо всіх питаю
питання для душі
скажіть мені , скажіть ...
Скажіть ... бо я не знаю ...
Написано року 2017
Дня двадцять восьмого місяця сьомого
|