пита ...ння ... (2)
...
для чого просто йдуть
питання для душі
без відповіді дні
живемо на землі ...
чому в падінні шлях
чому безсилі ми ...
попереду в нас страх ?..
чи вільнії вітри ?!
тілесна наша суть
де відповідь скажіть
куди приведе путь
куди прийде цей світ ...
написано року 2016
дня двадцять девятого місяця сьомого
|