усе минає ...
ніщо без зміни не буває ...
***
життя тече рікою в вічність
ніхто нічого не забуде
бо небо це компютер
без ламання
( що в памяті тримає все
тривоги наші , поривання ,
й надії у серця несе )
написано року 2016
дня другого місяця восьмого
|