...нидію, нуджу в холоді. схований в плед і тряпки ходжу в кімнаті то колами, то між кути навпрямки. змерз в павутинні роздумів, в спогадах миті і дні. вітер дощами хльостає вулиці навесні й пише по шибці плутано мовою вод на склі - ...мрії твої незбутними ліліями одцвіли...
враз пригадались розсвіти і позолота хмар, рос веселкові розсипи в серпанковосвітлий туман. обрій весною уквітчаний, жайвір оспівує світ... - як же було те все звично нам в юності дивних літ!..
...але мені зараз холодно! - схованим в плед і тряпки ходжу по хаті колами, човгають з хляпом тапки...
Сумом пронизаний вірш. Мені сподобалось, хоч є деякі зауваження, наприклад: до слова розсипи, до речі, підкорегуйте, Ви підібрали - розсвіти, я не можу знайти такого слова.
дякую за відгук! підкорегував...а щодо "розсвіту" - воно повинно бути у словнику...чому Ви не знайшли, не знаю...іще раз - щиро дякую...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")