злягання з гнівом ,
заздрість у руках мечем ,
хоч водопад думок ,
але з лихим наливом .
дадуть вже келих
слів пустих ;
напитись злиднів
кожен звик .
злигатися з гріхом
який війною суне ,
розбити душу
убиваючи людське .
...
чомусь я пишу лиш таке сумне ...
написано року 2016
дня пятнадцятого місяця восьмого
|