Не пишеться. Чому, яка причина?
Чи вмерла думка, а я ще живу?
А може це душевна хуртовина ,
Не взмозі вже зловить оту одну!
Вона одна здіймає бурі хвилі,
Що б'ють постійно в злічені роки.
ЇЇ шукаю в спогадах стокрилих,
Які творили сутність боротьби.
Бо що життя? Морські постійні хвилі,
То нагорі, то падають в глибінь ,
Вдаряють беріг, розбивають сили,
І знов розгін, і знову новий гін!
Ось так живу. Так в кожного буває,
Десь час пливе ,не всилі зупинить,
Зупинка близько, серце невгаває,
Так хочеться любити і творить!
|