Філософськи правильно й цікаво. А от поетично не зовсім. Ну немає в українській мові слова "усіми", є "усіма". Тому рима до слів "у сіні" не надто. Ну й граматично - "зататаївши" вартує виправити.
Щиро вдячний за відгук! З повагою і найкращими побажаннями, Владислав.
ГАЗЕТА – Академічний тлумачний словник української мови sum.in.ua/s/ghazeta Випадків вимордування арендарів (орендарів) ізусіми[усіма] їх родинами було багато.. І мужики знали про них з усної газети (Іван Франко, VIII, 1952, ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")