ЧИ КАРА БОЖА
Чи кара Божа за людську байдужість,
Прийшло це лихо, ось коса висить,
Махне і вс! Не допоможе мужність
Життя миттєво може вкоротить.
Порада всім, тримайтеся маршутів,
Не пригортайесь, скоро проходіть,
Не тисніть руку, не даруйте квітів,
Якщо це друг, то лиш люблю скажіть.
З початку світу це звучало слово,
В ньоу тепло і щастя і привіт,
То ж відновім його тепер наново,
Без нього лихо, буде всіх косить.
Й не забувайте помолитись Богу
Бо лишень він спасе цей грішний світ
Нехай Гсподь покаже всім дорогу
Любови сповнену і тільки нею йдіть
І все мине! Засяє знову сонце,
У храми знов полине Божий люд,
Пригорнемо і брата й незнайомця,
Земля оновитюс і зникне змії блуд!
Додав: Таля (27.03.2020)
| Автор: © Наталія Буняк
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1269 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА