життя будую сміхом щоб волею літати голодним не ходити по цій землі життя . а люди прагнуть волю а люди прагнуть долю життя щасливе мати ходити по стерні . дивитись а вітер косить щасливі в полі роси і заплітає в коси радіє щастям день . я буду колосочком я буду голосочком принести людям радість плодами у хлібах .
Дякую , ми всі вчимося хтось писати трішки не по класичному , а хтось читати . Я думаю що головне це зміст , дякую що оцінили мене , я стараюся писати те що на душі , але деколи довго переробляючи про це я докладніше напишу бо маю на такі мистецькі теми деякі думки і задуми щоб трішки урізноманітнити наше життя і розширити горизонти пізнання .
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")