Навіть двовірш можна назвати окремим твором. Звісно, кожен може написати його, хоч би й без рими. А от щоб був з глибоким змістом - не кожному під силу...
За суттю заклик є слушний, але навіщо опускатися до фені (особливо враховуючи етимологію вжитого слова менжа — Викисловарь (wiktionary.org) )?! Хіба заклик від цього стає переконливішим? Тим паче, що існує гарне призабуте українське слово "варуватися" ( Пошук | Російсько-українські словники (r2u.org.ua) ), яке і точно зміст передає, і до вірша пасує.
Дуже Вам дякую за такий цікавий коментар. Вибачте, але "варуватися" я вперше чую, а мені вже за 70, та й Ви самі кажете, що воно призабуте. Якщо для мене це відкриття, то що тоді казати молодшим, а менжуватися, думаю, зрозуміло всім. Навіщо ж опускатися до фені, адже є й інші поняття - страх, переживання, хоч тим, що не хочуть вакцинуватися, я б залишила саме цей варіант. З повагою.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")