Слово правди – наша зброя Богом видана навік. Таїна не для героя - Знає кожен чоловік. А слова - добірні зерна, Це наш хліб, наша їда. Добра думка тут майстерна… Заздрість ворога з’їда. Ти посій ті мудрі зерна На Господню Благодать І робота тут мізерна, І спокійна в полі рать. Як зросте те наше слово І підніметься в блакить, Вороги для нас - полова Стануть зразу в одну мить. І не треба буде битись, Нищити усе навкруг… Просто словом поділитись, І засяє сонця круг!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")