Чи соромно мені бути справжньою? Може в чомусь далекою від святості... Але відкритою, з колючою прямою правдою... Я в любові і в ненависті з завзятістю... Не буваю я часто зручною... Не ховаю себе за лозунги... Може часом назвуть психічкою... Та у пошуках своєї дороги я... І я маю достатньо розуму... І люблю в житті до безумності... В нас тут все ж мало б по правилах... А моя душа творить "глупості"... Я умію на дно падати.... і злітати далеко ввисть... Я для когось як для чорта ладаном... А для когось найближча колись... Я б коньяк розпила з д'яволом... Розпитала б який цей світ... Пригощала б з кришталю Ангела якби став він на мій поріг... Я відкрита усім проявам... і усьому, що є в мені... І я вмію творити римами навіть в власному темному дні... Не боюсь не «злетіти високо»... Не боюсь не пізнати лаври... Найстрашніше якщо не любитиму жити я... Й без любові тут житиму марно... Чи соромно жити справжньою? Боятися варто фальші… Бо часто за власними масками… Втрачаємось Наші Ми справжні…
Дякую! Коли відчуття від вірша не пусті, значить і твір і автор не пустий! Приємно, що Ви відчуваєте написане. Кажуть, що те що викликає супротив в комусь, є в нас самих. І найглибшою і найскладнішою, на мій погляд, є подорож в власну глибину. В моменти радості ми вивчаємо свою світлу сторону, але ми маємо і темну... Ми маємо гнів, ми можемо відчувати ненависть, біль. Найчастіше ми ховаємо притаманні нам емоції за рівень моралі і самоосуду: так не гарно, не прийнято. І ховаємо їх навіть перед собою. Та від цього нічого не дівається, ховається в тіло і стає болячкою. Не просто відкрити всю себе собі і прийняти все що є! Але в момент коли не тікаєш від свого прояву, а заходиш туди в біль в ненависть, починаєш розуміти себе, дозволяти собі бути собою і відчувати світ не частиною, а цілою собою.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")