Я не ангел. Так, звісно, не ангел
І давно усвідомила це.
Я не мудра провидиця Ванга.
Так траплялось, що гостре слівце
З язика ненавмисно зривалось
І було, мов сталевий кинджал.
У невинних людей упиналась
Часом купа отруєних жал.
Скільки я нагрішила словами,
Тим нестримним своїм язиком!
А "подяку" за це маю мамі
Виражати тому, що в роддом
Немовлят постачає лелека
Поодинці, а також гуртом.
Очевидно, мене десь далеко
Він знайшов з отаким язиком.
Не помітила матінка лиха,
Не підрізала довгий язик,
А татусь, милосердний і тихий,
До мого язика згодом звик.
Я не ангел. Я, певне, чортяка.
Язиком ображала людей.
Забагато негідник патякав.
Ох, той птах, постачальник дітей!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 761 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")