Складнішають усі умови, З’являються нові розломи І падають земні закони. Душа мов під наркозом. Вже чути звуки других терцій, І крутять вихром землю герці, І б’ют хвороби і рвуть серце, Всі аномальні зони. Старі часи злились з новими. Верстають нової людини Суть, тіло, волю і буття, Дар чоловіка – СОТВОРЦЯ. В конвульсіях летить земля Формується нове життя. Несуть свідомі кроки, Майбутнього пророки.
|