Глибокий погляд в темряві лютує Минає сірий дзвін очей Ніщо так совість не плюндрує Як черствий гул близьких людей Десь миготить стремління в віру Крилатий поштовх золотом зове На поміч закликає прірву У ній спотворено лице твоє Повсюдно бігають гримаси За пазухи заховано ножі Які б не були в них прикраси А душі – вже давно чужі У посмішці ховають підлість смерті Усіх вони вважать за «ніщо» Хоч як нелегко все це буде стерти Та марним не залишиться зерно Борись у кожнім подиху до неба Залиш з собою лиш святе! Відтінок закривавленого клена Цвіте, хоч плоду й не дає У піжмурки все б’ється роздоріжжя У темряві заплутано життя О, господи, для тебе це навіщо? І ехо не розгадане, як і Його ім’я…
|