Загадай бажання – і пітьма розійдеться. Загадай бажання – і буря спаде. Загадай бажання – і гроза закінчиться. Загадай бажання – і сонце зійде! Загадай бажання – і зле забудеться. Загадай бажання – і спокій прийде. Загадай бажання – та воно не збудеться, Бо кохати вміємо тільки себе. Бо погасла віра у нашому серці, Бо надія забула до нього шлях, Бо любов поступилася гордості в герці, Бо ми розчарувалися у чудесах. Бо чекаєм від інших першого кроку, Бо лиш наше болить і жалієм себе, Бо все гірші стаємо від року до року, Бо хороше погибель у серці знайде. Бо що маєм – втрачаєм, що є – не цінуєм, Бо себе у житті ми не можем знайти, Бо хоч і не кохаєм – все рівно цілуєм, Бо по головах любимо дуже іти. Бо своєї лиш вигоди вічно шукаєм, Бо і мучимо інших, і самі страждаєм, Бо найкращого тільки собі ми бажаєм, Бо не вірим, що збудеться, хоч загадаєм...
|