Облиш!Це вже зайве, та й я вже не та.. Блукаю по рейках покритих іржею. В вухах-баритон. Та ні!Глухота Фільтрує всіх ваших промов ахінею...
Ви брешете раз, в двадцять п'яте, завжди... Собаки ж обманюють, милі створіння. І посмішки ваші для мене кати. Та ви ж скоморохи, ви ж блазнями рівня!
Підбори мої потомились іти, Кольчуга натерла страшні магістралі. І з Богом подруга, і з чортом на "ти", Та серце ж не з міді, не з олова й сталі!
Дістали вже ваші гріховні світи. Вже ангельський хор занімів у мовчанні. Ту гнилість з душі вам ще довго мести, Згубила вас дурість, умрете в стражданні...
Пані Руслано,Зачипив твір за живе,перший і останній стовпчики- супер.Тепер про другий. Фраза:
І з Богом подруга, і з чортом на "ти",( я розумію про що ви хотіли сказати), але вона неправильна як по думці так і з етичних міркувань. Цією фразою Ви суперечити самі собі.
Якщо слова : -І з Богом подруга-ще якось можна зрозуміти( хоча неможливо бути другом чи подругою з Всевишнім;Він для нас батько ,а ми всі його діти, а відносини дружні і родинні ,все ж таки ,відрізняються), тоді як другу половину я зовсім заперечую.
Давайте разом розберемо розуміння висліву з кимось, чи з чимось на ти.
"Була одна людина: відома, близька моїм думкам і вчинкам. Саме тому, коли звернувся до нього “на ТИ”, то насправді звертався до свого однодумця, до своїх думок, до своїх мрій і сподівань, до свого джерела мудрості і поради, до свого пристановища ідей і творчого натхнення, до свого другого “Я”. Дивно, правда? У ньому бачив себе…."(із статті ,де один чоловік звернувся на ТИ до Папи Римського Іоана Павла II)
Для порівняння : він був з роботою на ти.Тобто дуже добре володів якимись навиками , а без любові до справи якою ти займаєшся не здобудеш високих результатів.Розумієте про що я вам хочу сказати? Якщо ти з кимось чи з чимось на ТИ ,по логіці ти повинен не тільки віртуозно володіти якимись навиками(з чимось на ТИ : володіння музичним інструментом,бездоганне виконання пісні і тд.),а ще вкласти любов,самопожертву(з кимось на ТИ).
Пробачте за таку різкість,але Ви дуже талановита,хоч ще юна, людина.І тому я вирішив Вам допомогти.Хоча Ваше право скористатися чи ні(допомогою), залишається головним пріоритетом у цьому випадку. Творіть ,помиляйтеся ,але не зупиняйтеся.Мої Вам :hands:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")