Образливі слова – набори літер, Одними ними неможливо вбити, Я не боюся бурі – то лиш вітер, З міцним корінням буду далі жити. Мої думки не розтривожуть грози, Я йду вперед, прискорюючи біг, Мета – не мрія, а дощі – не сльози, Ти не плануй, а покажи, що зміг. Якщо прийду, не буду зупинятись, Якщо впаду – піднімусь в сотий раз, В житті я звик без бою не здаватись, Бо зміцнений атаками образ. На всі удари захисні є блоки, На всі мечі знаходиться броня, Нам кожен день дає свої уроки, Життя – учитель, ну а учень – я. Мозолі творять, шрами прикрашають, Сильнішими нас роблять перешкоди, Незламний дух ніколи не зламають, Таке життя. Жорсткі його закони. Через вогонь, і воду, й труби мідні Я йтиму далі, доки не прийду, Здобудуть ті, хто дійсно цього гідні, Я – зміцнений і я це доведу.
Вірш сильної людини. Сильної душевно. А от сильної духовно, тут поки не бачу. А останнє, у підсумку, таки важливіше... Мені твір сподобався. Не завжди читаєш твори з таким життєстверджуючим емоційним напором...
Мені дуже сподобалось,Іванку.Мозолі творять,шрами прикрашають...Дуже радію,що у ваші юні роки такі прекрасні почуття,висловлені на папері.Якщо це буде вашим дивізом життя,думаю у вас велике майбутнє.Творіть,бо це найкраща пора.Дякую за вірш.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")